ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μενίδι: Νέα επεισόδια με Ρομά – Πυρπόλησαν λεωφορείο

Νέα ένταση το βράδυ της Τετάρτης στο Μενίδι καθώς ομάδα Ρομά προκάλεσαν επεισόδια και πυρπόλησαν αστικό λεωφορείο.

Μενίδι: Νέα επεισόδια με Ρομά – Πυρπόλησαν λεωφορείο

Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική καθώς και αστυνομικές δυνάμεις ενώ το αστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Φυλής και στο σημείο έχουν στηθεί οδοφράγματα από τους Ρομά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν υπάρχουν τραυματίες και η φωτιά σβήστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cityface, νεαροί, κυρίως, Ρομά προκαλούν νέα επεισόδια, έχοντας κλείσει τμήμα της λεωφόρου Φυλής, στο ύψος του κορμού των λεωφορείων, με τους κάδους να εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων, ενώ γίνονται αναφορές και για ρίψη πετρών, αλλά και φωτιά σε λεωφορείο.

Την ίδια ώρα, στο Ζεφύρι υπάρχουν εστίες φωτιάς στον Σκλαβενίτη, ενώ και εκεί ο κεντρικός δρόμος της πόλης σε πολλά σημεία του είναι μη προσβάσιμος. Παράλληλα, πολλές γραμμές λεωφορείων έχουν ήδη αλλάξει την πορεία τους. Στον Ασπρόπυργο, διέρρηξαν κατάστημα με ελαστικά, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ 120. Κατόπιν, του έβαλαν φωτιά.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...