ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άνω Λιόσια – ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί Ρομά κατά αστυνομικών

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στα Άνω Λιόσια και στα Μέγαρα, από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό.

Άνω Λιόσια - ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί Ρομά κατά αστυνομικών

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στα Άνω Λιόσια και στα Μέγαρα, από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα Άνω Λιόσια “έπεσαν” πυροβολισμοί κατά αστυνομικών. Στα Μέγαρα, τα επεισόδια σημειώνονται στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού.

Νεαροί Ρομά συγκεντρώθηκαν και στο Σχιστό Κορυδαλλού, όπου έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και σε λάστιχα και η κατάσταση είναι τεταμένη. Τα επεισόδια διαδραματίζονται στην οδό Δερβενακίων.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συγκεντρωμένοι πετούν και αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική.

Λόγω των επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ποταμού από το ύψος της Καραολή και Δημητρίου, έως την Δερβενακίων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.