ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο παραλήρημα από τον Γρηγόρη Πετράκο

Αυτή τη φορά κατά της σειράς Maestro

Νέο παραλήρημα από τον Γρηγόρη Πετράκο

Αυτή τη φορά κατά της σειράς Maestro

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Τι κι αν δεν βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα ούτε τρεις μήνες; το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία, αφού πριν καλά καλά ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που θα «ταξιδέψει» σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Η τελευταία χρονικά δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβάλλεται στο MEGA, σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ κάθε επεισόδιο γίνεται talk of the town και σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλά, μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες προβολής του, το Maestro σκαρφάλωσε στην 8η θέση με τις περισσότερες αναζητήσεις τηλεοπτικών σειρών στο Google για ολόκληρο το 2022.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, φαίνεται πως ήταν αρκετά να πείσουν τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός ως ένας από τους κύριους εκφραστές του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά και των αρνητών του κορωνοϊού, επιχειρεί και πάλι να διεκδικήσει τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που του αρμόζουν, προχωρώντας σε μια νέα εμετική ανάρτηση.

Ο Γρηγόρης Πετράκος προχώρησε σε μια μακροσκελή ομοφοβική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στοχοποιώντας τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro.

Σε αυτό το νέο παραλήρημα, σαν αυτά που μας είχε συνηθίσει την περίοδο της πανδημίας, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται στον λανθασμένο, όπως ο ίδιος τον αποκαλεί, τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον σημερινό άντρα στο έργο του, τονίζοντας παράλληλα πως στην εξουσία φαίνεται η ποιότητα του ανθρώπου.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.