ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Ήταν ομαδική δουλειά αυτή η νίκη – Μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην ατμόσφαιρα που είχε το ΟΑΚΑ και την στήριξη των φιλάθλων προς την ομάδα, ενώ δήλωσε χαρούμενος που έχει στο ρόστερ του, τον Ντουέιν Μπέικον.

Ράντονιτς: «Ήταν ομαδική δουλειά αυτή η νίκη - Μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην ατμόσφαιρα που είχε το ΟΑΚΑ και την στήριξη των φιλάθλων προς την ομάδα, ενώ δήλωσε χαρούμενος που έχει στο ρόστερ του, τον Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη τους. Σημαντική νίκη για εμάς. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ. Στην επίθεση είχαμε προβλήματα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Βελτιώθηκε η άμυνά μας, αλλά επιθετικά δεν κάναμε έξυπνες επιλογές. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καλύτερα και αυτό μας οδήγησε να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτό μας οδήγησε στην παράταση.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε μία κατοχή. Αμυντικά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καλό για εμάς. Είμαι ικανοποιημένος με το πώς παίξαμε. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς αν αναλογιστούμε τις συνθήκες με την απουσία του Νέιτ Ουόλτερς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ατμόσφαιρα. Αν συγκρίνουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ με το σημερινό λάβαμε μεγάλη στήριξη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα αδέρφια Καλαϊτζάκη και την προσπάθειά τους: «Ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Από τις πιο σημαντικές στιγμές ήταν το επιθετικό φάουλ που πήρε ο Καλαϊτζάκης στην τελευταία φάση. Είναι ξεκάθαρο όμως, είναι ομαδική δουλειά αυτή η νίκη».

Για την παρουσία του Λι και αν είναι χαρούμενος που υπέγραψε τον Μπέικον ο Παναθηναϊκός: «Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως είμαι χαρούμενος που τον υπογράψαμε. Ήταν ομαδική δουλειά αυτή η νίκη. Ήταν δύσκολο για εμάς όταν λάβαμε την ενημέρωση για τον Νέιτ που θα απουσίαζε απόψε. Έπρεπε να προετοιμάσουμε διαφορετικό πλάνο γι΄ αυτό κάποιοι παίκτες έμειναν στο παρκέ πολλά λεπτά. Στο τέλος για εμάς ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...