ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινη παράνοια» και… ΟΑΚΑ από τα παλιά κόντρα στην Αρμάνι (Vid)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στη χθεσινή αναμέτρηση με την Αρμάνι και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε το τριφύλλι να φτάσει στη νίκη.

«Πράσινη παράνοια» και… ΟΑΚΑ από τα παλιά κόντρα στην Αρμάνι (Vid)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη επι της Αρμάνι στην παράταση. Οι πράσινοι είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους στο χθεσινό ματς. Ένας κόσμος που βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε μια σημαντική νίκη και με βάση το πως ήρθε και λόγω της συνέχειας.

Το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο με τους φίλους της ομάδας να δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το βίντεο που ακολουθεί τα δείχνει όλα:

BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια
BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια 11.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...