ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Νίκος Παππάς ένα από τα θύματα της Σλοβάκας απατεώνισσας: «880 ευρώ πιστόλι αλλά κέρασε ποτάκι η ψυχούλα»

Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι ήταν ένα από τα θύματα της Σλοβάκας, που φέρεται να είχε προχωρήσει σε μία σειρά από απάτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Νίκος Παππάς ένα από τα θύματα της Σλοβάκας απατεώνισσας: «880 ευρώ πιστόλι αλλά κέρασε ποτάκι η ψυχούλα»

Η 26χρονη «καλλονής με το μαύρο σκυλάκι», όπως είχε γίνει γνωστή, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, μετά από καταγγελία ταξί, το οποίο δεν πλήρωσε πάνω από 200 ευρώ για να μεταβεί από τη Ναύπακτο στην Πάτρα.

Μεγάλες οφειλές φαίνεται ότι είχε όμως και σε ξενοδοχεία, ενώ ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι “φέσωσε” και τον ίδιο με το ποσό των 880 ευρώ. Ο ίδιος έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και με φωτογραφία της, γράφοντας τα εξής: “880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα αν με ακούτε εκεί στην αστυνομία. Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι η ψυχούλα”.

Πηγή:newsit.gr

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...