ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στη ματσάρα του “Al Bayt”

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τα γκολ στη ματσάρα του “Al Bayt”

Η προημιτελική φάση του Μουντιάλ 2022 ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (10/12) με δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις, που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις. Το Betarades.gr ξεχώρισε και σήμερα προγνωστικά στοιχήματος με αξία, από το παιχνίδι που διεξάγεται στις 21:00 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία. Πάμε να το αναλύσουμε.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Σπουδαίο και αμφίρροπο παιχνίδι στις 21:00 στο “Al Bayt Stadium”, ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία. Σοβαροί μέχρι στιγμής στη διοργάνωση οι Άγγλοι, δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στη Σενεγάλη στους “16”, της οποίας επικράτησαν με 3-0 και παραμένουν αήττητοι στο τουρνουά με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Από την πλευρά της η Γαλλία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας στους “16”, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 και έχοντας για ακόμη ένα παιχνίδι τον Εμπαπέ σε εξαιρετική βραδιά. Έχει στις τάξεις παίκτες με τρομερή ποιότητα, αυτό πολλές φορές είναι αρκετό για να της χαρίσει νίκες και προκρίσεις. Η αποψινή, πρόκειται για μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση, αυθεντικό 50-50, ίσως ένα μικρό προβάδισμα να πηγαίνει στη Γαλλία. Με δεδομένη την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων (12 γκολ η Αγγλία, 9 γκολ η Γαλλία), θεωρούμε ότι δύσκολα θα δούμε ματς χαμηλού επιπέδου. Περιμένουμε γκολ και απ’ τις δύο πλευρές, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

Δείτε την ανάλυση του ματς Μουντιάλ, Αγγλία – Γαλλία, μαζί με όλων των υπόλοιπων σημερινών αγώνων στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.