ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Video: Η ομιλία της Εύας Καϊλή για το Μουντιάλ που… προκάλεσε συζητήσεις!

Η σύλληψη της Εύας Καϊλή προκάλεσε σοκ στον ελληνικό χώρο. Ειδικότερα αν αναλογιστεί κανείς το γιατί. Η εμπλοκή της σε σκάνδαλο διαφθοράς και στο Μουντιάλ του Κατάρ έφερε στο φως την πρόσφατη ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο που προκάλεσε συζητήσεις.

Video: Η ομιλία της Εύας Καϊλή για το Μουντιάλ που… προκάλεσε συζητήσεις!

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στο πιο επίμαχο ζήτημα που αφορά τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ. Επαινώντας τη χώρα ενώ είναι παγκοσμίως γνωστό πως έχει κοστίσει χιλιάδες θανάτους κατά τη διάρκεια των εργασιών στα γήπεδα που γίνονται οι αγώνες.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...