ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός ο Γκάνεα – Παίρνουν παίκτη εκεί οι πράσινοι

Νέο πρόβλημα στο τριφύλλι, με τον Κρίστιαν Γκάνεα να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον τρεις μήνες, με τους πράσινους πλέον να κινούνται για παίκτη στη θέση αυτή.

Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός ο Γκάνεα - Παίρνουν παίκτη εκεί οι πράσινοι

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειωμό την φετινή σεζόν. Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Τρουιγιέ – Αϊτόρ, το τριφύλλι χάνει τουλάχιστον τρεις μήνες τον Κρίστιαν Γκάνεα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στην θέση αυτή, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργείται, μιας και ο μόνος καθαρόαιμος αριστερός μπακ αυτή τη στιγμή είναι ο Χουάνκαρ.

Η ιστορία αυτή είναι εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, με των κύκλο των εξετάσεων να ολοκληρώνεται πλέον και έτσι η κατάσταση να είναι ξεκάθαρη. Ο Ρουμάνος στέκεται αρκετά άτυχος. Μάλιστα πάρα πολλοί αθλητές τα τελευταία δύο χρόνια (που έχουν περάσει κορωνοϊό) έχουν υποστεί αντίστοιχα προβλήματα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.