ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μάζης: «Πολεμάμε κάθε ματς – Στο πρώτο διάστημα του ντέρμπι ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης, μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάζης: «Πολεμάμε κάθε ματς - Στο πρώτο διάστημα του ντέρμπι ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης, μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Σήμερα δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα και όπως έχουμε πει εμείς πολεμάμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Για μεγάλο μέρος του αγώνα ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο, κάπου προς το τέλος που μείναμε πιο πίσω στο σκορ άνοιξε η διαφορά και έτσι δεν καταφέραμε να έχουμε ένα ακόμα καλύτερο σκορ.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη σε ένα ακόμα παιχνίδι και από κει και πέρα κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.