ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολο «τρίποντο» στην πρεμιέρα του Καλμαζίδη για τον Παναθηναϊκό

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, το τριφύλλι πήρε άνετα τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Ηλυσιακό.

Εύκολο «τρίποντο» στην πρεμιέρα του Καλμαζίδη για τον Παναθηναϊκό

Το ματς

Η Ανάε ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο σετ και με άσσο «έγραψε» το 6-2, δίνοντας στις «πράσινες» ένα σημαντικό προβάδισμα πολύ νωρίς.

Το μπλοκ έδωσε στον Ηλυσιακό τη λύση που έψαχνε και σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα στην υποδοχή του «τριφυλλιού» διαμορφώθηκε το 10-10, στην επιστροφή των φιλοξενούμενων στο σετ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «πράσινες» έτρεξαν σερί 6-0 και πήραν προβάδισμα με 16-10, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ. Παρά το μεγάλο μειονέκτημα ο Ηλυσιακός σερβίροντας εξαιρετικά μείωσε σε 19-17, αλλά ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε και πήρε το πρώτο σετ με 25-20.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μαχητικός Ηλυσιακός προηγήθηκε με 3-6 στο δεύτερο σετ, αλλά η ισοφάριση από τον Παναθηναϊκό δεν άργησε να έρθει (7-7).

Το «τριφύλλι» έχοντας την Γκρότες στο σερβίς βρήκε ρυθμό και η Ανθούλη διαμόρφωσε το 10-8, αναγκάζοντας έτσι την Καταλίν Κις να καλέσει τάιμ άουτ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Οι «πράσινες» βρήκαν εξαιρετικό ρυθμό και εκτόξευσαν τη διαφορά στο +6 (15-9), με την Ουγγαρέζα τεχνικό του Ηλυσιακού να χρησιμοποιεί και το δεύτερο τάιμ άουτ που δικαιούνταν. Το 20-13 έδινε στον Παναθηναϊκό ένα ισχυρό πλεονέκτημα για να πάρει και το δεύτερο σετ και οι γηπεδούχες δεν έχασαν την ευκαιρία αλλά ούτε και πόντο και με 25-13 έκαναν το 2-0.

Όπως στο δεύτερο σετ, έτσι και στο τρίτο ο Ηλυσιακός ήταν η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε με 1-5 και ανάγκασε τον Γιάννη Καλμαζίδη να καλέσει τάιμ άουτ.

Οι φιλοξενούμενες είχαν καλές επιλογές στην επίθεση και διατήρησαν το προβάδισμά στη συνέχει του σετ (8-12). Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός ανέβασε και πάλι στροφές, έτρεξε αναπάντητο σερί 7-0 και προσπέρασε με 15-12.

Το σετ συνέχισε να είναι ανταγωνιστικό, αφού ένα λάθος χτύπημα της Χατζηευστρατιάδου έδωσε τη δυνατότητα στον Ηλυσιακό να ισοφαρίσει εκ νέου σε 17-17 και στη συνέχεια να προσπεράσει με 18-19 και 19-21.

Ο Παναθηναϊκός αφού ισοφάρισε σε 21-21 με πόντο της Ανάε, προσπέρασε με 22-21 και στη συνέχεια πήρε το σετ διαμορφώνοντας το 25-23 και τη νίκη με 3-0.

Τα σετ: 25-20, 25-13, 25-23.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.