ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα-καμπανάκι στην Πολίχνη για τον Παναθηναϊκό

Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, με τον Πήγασο Πολίχνης να επικρατεί 3-2 σετ του τριφυλλιού, για την 7η αγωνιστική της Volleyleague.

Ήττα-καμπανάκι στην Πολίχνη για τον Παναθηναϊκό

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Πήγασο Πολίχνης με 3-2 σετ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.

Το ματς

Το γρήγορο προβάδισμα με 4-1 των γηπεδούχων έφερε την «πράσινη» αντίδραση και την ισοφάριση σε 4-4, με τον Ερνάντεζ να έχει ξεκινήσει «ζεστός».

Το πρώτο προβάδισμα του Παναθηναϊκού στο πρώτο σετ ήρθε με μπλοκ του Ρανγκέλ (7-8) και ο ίδιος παίκτης με πρώτο χρόνο έκανε το 8-11 που έφερε το πρώτο τάιμ άουτ από την πλευρά του Πήγασου Πολίχνης.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» διατήρησε το +3 (13-16) και στη συνέχεια του σετ μεγάλωσε τη διαφορά σε 15-19, ύστερα από έξυπνο πέρασμα του Γιάκομπσεν. Οι φιλοξενούμενοι δε δυσκολεύτηκαν να διαμορφώσουν το 22-25 και να κάνουν το 0-1 στα σετ.

Ο Πήγασος ξεκίνησε πιο καλά και στο δεύτερο σετ όπου και προηγήθηκε με 8-5, ενώ στη συνέχεια μεγάλωσε τη διαφορά σε 14-10, κάτι που έφερε το πρώτο τάιμ άουτ από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Τα πράγματα έγιναν  ακόμα πιο άσχημα για το «τριφύλλι» που παρουσίασε προβλήματα στην υποδοχή, δίνοντας τη δυνατότητα στον Πήγασο να πάρει αέρα έξι πόντων (17-11).

Το δεύτερο τάιμ άουτ του Ανδρεόπουλου δεν διαφοροποίησε σημαντικά την εικόνα του σετ, που μπήκε στην τελική του ευθεία με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 20-14. Το σετ δεν είχε επιστροφή για τον Παναθηναϊκό που είδε τον Πήγασο να κάνει το 25-18 και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η προβληματική εμφάνιση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, όπου με άσσο του Μίλη ο Πήγασος προηγήθηκε με 6-2. Η αντίδραση των «πρασίνων» ήρθε κυρίως χάρη στο μπλοκ που τους έδωσε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν σε 6-6 και στη συνέχεια να προηγηθούν με 8-9.

Το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει στο μία σου και μία μου, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ (15-15). Δύο λάθος εκτιμήσεις από το «τριφύλλι» έβαλαν μπροστά και πάλι την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 18-16, αλλά δύο πόντοι του Ερνάντεζ έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια (18-18).

Ο Μαυροβουνιώτης έκανε μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό, δίνοντας προβάδισμα στον Πήγασο με 22-20, αλλά ένα λάθος του ίδιου παίκτη και δύο πόντοι του Ερνάντεζ έγραψαν το 23-23.

Το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Πετρέας έκανε το νικητήριο μπλοκ και διαμορφώνοντας το 25-27 έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 1-2 σετ.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο τέταρτο σετ ήταν το καλύτερο απ’ όλα τα προηγούμενα, αφού οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 3-5 και 5-9 εκμεταλλευόμενοι και κάποια λάθη του Πήγασου που του έδωσαν ξεκούραστους πόντους.

Μία αμφισβητούμενη φάση, έφερε τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του Παναθηναϊκού και ο διαιτητής της αναμέτρησης τιμώρησε με δύο κόκκινες κάρτες τους Γιάκομπσεν και Ερνάντεζ, διαμορφώνοντας το 10-9, αφού ο Πήγασος είχε καταφέρει νωρίτερα να μαζέψει τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τη διαφορά στους τρεις πόντους (15-12) και έπειτα στους τέσσερις (18-14) κάτι που ανάγκασε τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να καλέσει τάιμ άουτ.

Το «τριφύλλι» πλησίασε στο 20-18, αλλά ένας άσσος του Μίλη «έγραψε» το 22-18. Ο Παναθηναϊκός έχασε το σετ με 25-21 από σερβίς στο φιλέ του Μπάση και έτσι ο Πήγασος ισοφάρισε σε 2-2, οδηγώντας το ματς στο τάι μπρέικ.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-3, αλλά ο Πήγασος ανέτρεψε το σκορ και από λάθος του Κόβαρ πήρε τα ηνία με 8-7 στην αλλαγή πλευρών των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 11-9, αλλά και πάλι το «τριφύλλι» ισοφάρισε σε 11-11. Το 14-14 έστελνε και το τάι μπρέικ στην… παράταση και ο Πήγασος με 17-15 πήρε τη νίκη με 3-2 σετ.

Τα σετ: 22-25, 25-18, 25-27, 25-21, 17-15.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.