ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λίγοι το κατάλαβαν: Η σημαντική αλλαγή του ΑΝΤ1 από τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και μετά

ΑΝΤ1: Άλλαξε και... πάει μια χαρά.

Λίγοι το κατάλαβαν: Η σημαντική αλλαγή του ΑΝΤ1 από τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και μετά

ΑΝΤ1: Άλλαξε και… πάει μια χαρά.

Το φετινό Μουντιάλ είναι ιδιαιτέρως… ιδιαίτερο, για μια σειρά από λόγους (το πρώτο που γίνεται χειμώνα, τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούσαν στο Κατάρ κατά τη διάρκεια πριν το τουρνουά κ.α.).Μέσα σε όλο αυτό το περίεργο κλίμα, ήρθε και η τηλεοπτική κατάρρευση του ΑΝΤ1+ (της πλατφόρμας streaming του καναλιού του Αμαρουσίου), με χιλιάδες κόσμου που είχε πληρώσει συνδρομή αποκλειστικά και μόνο λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου να φωνάζει- και δικαίως.

Αναλυτικά εδώ

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 3.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.