ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη φυλακή η Εύα Καϊλή – Η ανακοίνωση των αρχών για τις συλλήψεις!

Εύα Καϊλή: Σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με το σκάνδαλο χρηματισμού στην Ευρωβουλή προχώρησαν οι Βελγικές αρχές που κάνουν λόγο για τέσσερις συλλήψεις. Στα ονόματα των συλληφθέντων βρίσκεται και αυτό της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη φυλακή η Εύα Καϊλή - Η ανακοίνωση των αρχών για τις συλλήψεις!

Εύα Καϊλή: Σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με το σκάνδαλο χρηματισμού στην Ευρωβουλή προχώρησαν οι Βελγικές αρχές που κάνουν λόγο για τέσσερις συλλήψεις. Στα ονόματα των συλληφθέντων βρίσκεται και αυτό της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, οι αρχές του Βελγίου κάνουν λόγο για συλλήψεις που έγιναν για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί ονόματα.Επίσης, αναφέρεται ότι δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, χωρίς επίσης να διευκρινίζεται ποια, ενώ τονίζει ότι την Παρασκευή βρέθηκαν υπό κράτηση έξι άτομα.

Παράλληλα η Βελγική ιστοσελίδα «L’Echo» σημειώνει ότι η Εύα Καϊλή είναι μία από τους συλληφθέντες.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 66.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειδικότερα οι ανακοίνωση των Αρχών αναφέρει ότι «υπάρχουν υποψίες ότι τρίτα μέρη σε πολιτικές ή και στρατηγικές θέσεις εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έλαβαν μεγάλα χρηματικά ποσά ή τους προσφέρθηκαν σημαντικά δώρα για να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ευρωβουλής. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τον ανακριτή που ηγείται της έρευνας στις Βρυξέλλες. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά. Δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθερα από τον ανακριτή».

«Έρευνα έγινε και στο σπίτι δεύτερου βουλευτή γύρω στις 20:00 το βράδυ την προηγούμενη νύχτα», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την αναφορά ότι προς το παρόν δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.