ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Προσοχή σε όλη τη χώρα μέχρι το βράδυ

Κυκλώνει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας η κακοκαιρία με την ονομασία Gaia - Mεγάλη προσοχή μέχρι το βράδυ της Κυριακής - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο του βαρομετρικού.

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ - Προσοχή σε όλη τη χώρα μέχρι το βράδυ

Κυκλώνει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας η κακοκαιρία με την ονομασία Gaia – Mεγάλη προσοχή μέχρι το βράδυ της Κυριακής – Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο του βαρομετρικού.

Σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες Σάββατο, προχώρησε η ΕΜΥ λόγω της κακοκαιρίας Gaia που πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα στο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ αναφέρει:

Το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία “GAIA” προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας έως και τη νύχτα της Κυριακής (11-12-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλα ύψη υετού, θυελλώδεις νότιους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

Τα ισχυρά φαινόμενα που έχουν αρχίσει να σημειώνονται θα συνεχιστούν

την Κυριακή (11-12-2022):

α. μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες, στην Ήπειρο, το Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας β. μέχρι το απόγευμα, στη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο και την κεντρική Στερεά γ. από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δ. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στις Κυκλάδες και την Κρήτη ε. από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, στα Δωδεκάνησα Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα στην Ήπειρο, το Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται τη νύχτα προς την Κυριακή (11-12-2022) να είναι ιδιαίτερα ισχυρά και κατά τόπους επικίνδυνα.

«Μαύρος» ο ουρανός στην Αττική

Με έναν συννεφιασμένο και «βαρύ» ουρανό ξύπνησαν σήμερα οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, με την κακοκαιρία για την οποία έχουν προειδοποιήσει εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι να έχει φτάσει και στην πρωτεύουσα.

Ήδη από τα ξημερώματα ισχυρές βροχές χτυπούν την Αττική, με τα φαινόμενα μάλιστα να είναι κατά τόπους έντονα. Το ψιλόβροχο το πρωί της Κυριακής συνεχίζεται κατά τόπους, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν τους πολίτες για έντονα φαινόμενα μέχρι τη Δευτέρα.

Η Πολιτική Προστασία είναι σε αυξημένη επιφυλακή για νέα χρήση του 112 και παρέμβαση όπου χρειαστεί.

Ήδη έχει ηχήσει προειδοποιητικό μήνυμα με συστάσεις στους πολίτες για προσοχή και οδηγίες προφύλαξης, ενώ και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναβάθμισε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...