ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Με Παππά και Ουόλτερς η δωδεκάδα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι δύο γκαρντ είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με Παππά και Ουόλτερς η δωδεκάδα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Με τον Νέιτ Ουόλτερς και τον Νίκο Παππά να βρίσκονται στη 12άδα, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ επανήλθε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για το σημερινό ματς.

Ξεχωριστή αναφορά για τον Νίκο Παππά, που θα είναι κανονικά στη δωδεκάδα και στην ευχέρεια του προπονητή του για να τον χρησιμοποιήσει, μετά την επιστροφή του στην ομάδα.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.620 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, διαθέσιμος είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας που ξεπέρασε το πρόβλημα στον αγκώνα.

Από κει και πέρα εκτός για τους «πράσινους» είναι ο τραυματίας Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Μάριους Γκριγκόνις, αλλά και οι νεαροί Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Παππάς, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Πονίτκα, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.