ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Μέχρι τέλη Δεκέμβρη τουλάχιστον μία μεταγραφή»

Τα τελευταία νέα από το «πράσινο» στρατόπεδο, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Μέχρι τέλη Δεκέμβρη τουλάχιστον μία μεταγραφή»

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μίλησε για τον Γιάχανμπαχς της Φέγενορντ που δεδομένα απασχολεί αλλά τόνισε πως δεν είναι μια απλή υπόθεση, ενώ τόνισε πως θα αποκτηθεί (ως δανεικός) και ένα αριστερό μπακ πέραν των εξτρέμ και χαφ για να καλυφτεί το κενό του Γκάνεα.

«Μέχρι τέλη Δεκέμβρη θα έχουμε τουλάχιστον μία μεταγραφή», ανέφερε μεταξύ άλλων, ώστε να έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μία έξτρα λύση στα χέρια του ενόψει της επανέναρξης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.