ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Πρόγραμμα – Παναθηναϊκός: Τα 11 παιχνίδια μέσα σε 1,5 μήνα και τα 7 μακριά από την Λεωφόρο

Πρόγραμμα - Παναθηναϊκός: Το χρονικό διάστημα-«φωτιά» για τους «πράσινους» σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τα πολλά εκτός έδρας ματς. Το Panathinaikos24.gr, αναλύει το αγωνιστικό καλεντάρι του Παναθηναϊκού.

Πρόγραμμα - Παναθηναϊκός: Τα 11 παιχνίδια μέσα σε 1,5 μήνα και τα 7 μακριά από την Λεωφόρο

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το «τριφύλλι» τον φέρνει μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα το οποίο και θα κρατήσει μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα του νέου έτους. Στο διάστημα του υπολειπόμενου Δεκεμβρίου, το «τριφύλλι» θα κληθεί να βάλει τα επιπλέον θεμέλια στις βάσεις που ήδη υπάρχουν και να κλείσει τη χρονιά ιδανικά γι΄ αυτά που θα έρθουν με το νέο έτος.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα των 15 ημερών που υπολείπονται ο Παναθηναϊκός θα παίξει το πρώτο ματς για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Βόλο εντός έδρας (15/12), ενώ έχει να αγωνιστεί και σε ακόμα δύο ματς πρωταθλήματος, με Ιωνικό στη Νίκαια (21/12) και ΟΦΗ εντός (28/12).

Παράλληλα, η αυγή του 2023 και ο Ιανουάριος θα βρεθεί μπροστά στον Παναθηναϊκό, με τον μήνα να είναι η απόλυτη πρόκληση, σχετικά με τους στόχους της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Οι «πράσινοι» μπορεί να έκαναν ένα θαυμάσιο πρώτο γύρο, να είναι αήττητοι με το σπαθί τους και μακριά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό σε ότι αφορά τη βαθμολογία, αλλά τα δεδομένα με τον ερχομό του νέου έτους, απαιτούν στοχοπροσήλωση για να βγάλει το «τριφύλλι» ένα διάστημα-φωτιά με πολλές αναμετρήσεις, οι οποίες ενδέχεται να καθορίσουν και την πορεία. 

Στα μείον υπάρχει και το γεγονός πως τα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να τα δώσει μακριά από την ιστορική του Λεωφόρο, ενώ έχει να πάει σε έδρες όπως αυτή του Λεβαδειακού (3/1), της ΑΕΚ (8/1), του ΠΑΣ Γιάννινα (15/1) και κλείνει το μήνα στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα (29/1).  

Φυσικά υπάρχει και το κύπελλο όπου έχει να κάνει ακόμα ένα ταξίδι στο Βόλο (10/1), ενώ αν προκριθεί θα έχει ακόμα ένα ταξίδι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (17-19/1 ή 24-26/1) που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλαμάτας. 

Τώρα σχετικά με τα εντός έδρας ματς του Γενάρη, οι «πράσινοι» θα κληθούν να παίξουν μόνο μία φορά και αυτή θα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 22 του μήνα. 

Στο ερώτημα για το αν μπορεί να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός και να βγάλει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες αυτόν τον μήνα-αγκάθι, η απάντηση είναι, φυσικά πως μπορεί, αρκεί η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή, ενισχυμένη στο μέγιστο βαθμό και να έχει και τύχη. Βασικός παράγοντας και αυτός στον επαγγελματικό αθλητισμό. 

Σε ότι αφορά το πρώτο κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δείξει πως μπορεί να κρατάει την ομάδα και τους παίκτες του σε εγρήγορση, ενώ σε ότι αφορά την ενίσχυση, οι άνθρωποι της διοίκηση του «τριφυλλιού» ήδη βρίσκονται on alert και σε διαδικασία τέτοια που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αναλάβουν δράση και να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους στόχους, ώστε όλα και όλοι να είναι σε απόλυτη ευθυγράμμιση ώστε ο Παναθηναϊκός να καταφέρει το μεγάλο φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τίτλων ειδικά αυτόν του πρωταθλήματος που τόσο πολύ έχει λείψει. 

Πλέον μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Κύπρο, το τεχνικό επιτελείο δουλεύοντας κομμάτια που έχριζαν βελτίωσης, έχει την απόλυτη πρόκληση μπροστά του για να παρουσιάσει ένα σύνολο καλύτερο από το φινάλε του πρώτου γύρου διαιωνίζοντας το ήδη υπάρχον σερί και ο Παναθηναϊκός έτσι όπως είναι ήδη συσπειρωμένος, να καταφέρει να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια του παρουσιαστούν και να φτάσει ως το τέρμα. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...