ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ασταμάτητος στην πρεμιέρα του ο Παναθηναϊκός

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στο μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παναθηναϊκός έδειξε από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ότι θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή και επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 71-37 παρουσία 300 οπαδών του.

Ασταμάτητος στην πρεμιέρα του ο Παναθηναϊκός

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στο μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παναθηναϊκός έδειξε από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ότι θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή και επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 71-37 παρουσία 300 οπαδών του.

Οι «πράσινοι» ήταν επιβλητικοί από την αρχή του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 23-8 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συντήρησαν την διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου και οδηγήθηκαν με διαφορά ασφαλείας μέχρι το ημίχρονο με 34-19.

Στο τρίτο δεκάλεπτο φόρτσαραν εκ νέου και μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο 55-29 ενώ με την ίδια ταχύτητα συνέχισαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο με το τελικό 71-37 να μιλάει από μόνο του.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς Παναθηναϊκού σήκωσαν το βάρος του σκοραρίσματος οι Νέλσον και Μαρτσάκης με 29 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα έγινε και η επίσημη αλλαγή της ονομασίας του κλειστού γηπέδου των Μελισσσίων σε «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» προς τιμήν του αθλητή του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός (Γκανάς-Χρόνης): Αχμέντ 5, Τριανταφύλλου, Χρονοπούλου 4, Μαρτσάκης 23, Σπαθής, Μιχαλοπούλου, Φύτρος, Νέλσον 29, Κατωπόδης, Κοντογιάννης 4 και Δίτσης 6.

ΑΕΚ (Θέος): Αδαμόπουλος, Αλβαρέζ 2, Πανούσης 2, Μπεομόντ 10, Ζαφείρης, Χαλδαίος 6, Χριστοδούλου 8, Τσαπανίδης 4, Πανίδης και Κότσαρης 5.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.