ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεταγραφές Παναθηναϊκού: Η οριστική απόφαση για τους παίκτες που θα πάρει

Μεταγραφές Παναθηναϊκού: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να έχει πάρει οριστικά την απόφαση το τριφύλλι να κινηθεί για 3-4 παίκτες τελικά.

Μεταγραφές Παναθηναϊκού: Η οριστική απόφαση για τους παίκτες που θα πάρει

Μεταγραφές Παναθηναϊκού: Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει ότι η ομάδα θα κινηθεί για 2 το πολύ για τρεις παίκτες την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον με τους πράσινους να έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τουλάχιστον τρεις παίκτες, μπορεί και τέσσερις.

Η αλλαγή πλεύσης αυτή έχει να κάνει με το πρόβλημα του Γκάνεα. Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή για τουλάχιστον τρεις μήνες, με μοναδικό καθαρόαιμο αριστερό μπακ να έχει πλέον τον Χουάνκαρ. Έτσι και επειδή δεν μπορεί να βγάλει όλο το πρωτάθλημα φέτος μόνο με τον Ισπανό έχει παρθεί οριστικά η απόφαση το τριφύλλι να πάρει παίκτη στην αριστερή πτέρυγα των μετώπιθσεν.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές. Αρχικά οι πράσινοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι ποιοτικός και θα αγωνίζεται στην θέση 8-10 και θα αποτελεί και μπακ απ του Μπεράρ, όταν αυτός θα κληθεί να βοηθήσει στα πλάγια. Ο παίκτης αυτός θα πρέπει φυσικά να πληρεί στο 100% τα θέλω του Γιοβάνοβιτς και θα μπορεί να βρει λύσεις στις κλειστές άμυνες ενώ θα συντελέσει στο να γίνει η ομάδα πιο απειλητική στο επιθετικό της τρίτο και θα μπορεί να δώσει και γκολ, κάτι που δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής τα διαθέσιμα χαφ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το τριφύλλι θέλει έναν ποδοσφαιριστή και στα εξτρέμ,προκειμένου να καλυφθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το κενό που δημιουργεί η απώλεια του Αϊτόρ. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει διαθέσιμους παίκτες στα εξτρέμ τους Βέρμπιτς και Παλάσιος, ενώ κατά συνθήκη ορισμένες φορές παίζει και εκεί ο Μπερνάρ. Οι πράσινοι αναζητούν έναν παίκτη που θα είναι γρήγορος, θα πατάει περιοχή και θα έχει το γκολ.

Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα κινηθεί και γι΄ άλλον ένα παίκτη στα εξτρέμ, ο οποίος θα μπορεί να δώσει και λύσεις στην κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα, ο ένας από τους δύο παίκτες θα πρέπει να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, προκειμένου να μπορεί να δώσει βοήθειες και στον Παλάσιος.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι πράσινοι θα κινηθούν για τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ενώ είναι πολύ πιθανό να κινηθούν και για τρίτο παίκτη. Αυτή τη στιγμή προτείνονται αρκετοί παίκτες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους εξετάζει ενδελεχώς, ωστόσο μέχρι και τώρα δεν έχει ανάψει το πράσινο φως για κάποιον, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και οι πράσινοι να μπουν στη διαδικασία να τον αποκτήσουν.

Θυμίζουμε ότι από ονόματα αυτός που εξετάζει ζεστά ο Παναθηναϊκός είναι ο Γιάχανμπακς, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην μέχρι τώρα καριέρα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.