ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκος Παππάς: Ενας ξεχωριστός άνθρωπος που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Ο Νίκος Παππάς δείχνει πλέον ξεκάθαρα σε όλους ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στην ζωή από το μπάσκετ και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά.

Νίκος Παππάς: Ενας ξεχωριστός άνθρωπος που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Ο Νίκος Παππάς έδειξε γι΄ άλλη μία φορά ότι είναι ένα άτομο με αρκετά έντονες κοινωνικές ευαισθησίες. Η απόφαση του να μοιράσει τα χρήματα από το φετινό του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό στις καθαρίστριες στο ΟΑΚΑ δείχνει τι άνθρωπος είναι. Δείχνει ξεκάθαρα ότι οι σκέψεις του και οι προβληματισμοί δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Δείχνει ξεκάθαρα ότι σκέφτεται πολύ πιο μακριά και καταλαβαίνει πόσο τυχερός είναι που ο θεός του έδωσε αυτό το ταλέντο και γι΄αυτό βοηθάει και πολύ κόσμο γύρω του.

Κατά καιρούς έχει υποπέσει σε λάθη, τα οποία ωστόσο είναι πολύ μικρά μπροστά στο κοινωνικό του έργο. Είναι πολύ μικρά στο πρόσωπο που έχει στην κοινωνία. Μπορεί το ποσό όπως είπε να μην είναι τόσο μεγάλο αλλά αυτό δεν το εξετάζει κανείς. Αν όλοι στη σημερινή κοινωνία σκεφτόντουσαν όπως ο Νίκος Παππάς, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Τα προβλήματα θα ήταν πολύ λιγότερα και η ανθρωπότητα θα είχε κάνει σημαντικά βήματα μπροστά.

Το άσχημο για τους καιρούς είναι ότι ο Νίκος Παππάς αποτελεί εξαίρεση και όχι κανόνα και γι΄ αυτό τον λόγο η κίνησή του είναι άξια αναφοράς. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει άπαντες και πρέπει να αλλάξει άμεσα για το καλό όλων. Πλέον ο 32χρονος είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας αθλητής μπάσκετ και το σημαντικότερο όλες αυτές τις κινήσεις του δεν τις «πούλησε» ποτέ για να γίνει αρεστός. Άλλωστε και από τις χθεσινές δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ καταλαβαίνει κανείς πόσο ήθελε και πόσο… νιώθει την κίνηση που κάνει. Με περίσσια ειλικρίνεια και ευθύτητα δείχνει τον δρόμο σε όλους. Τον δρόμο της αλληλεγγύης και του σεβασμού στον συνάνθρωπο. Ένας σεβασμός που στην εποχή μας είναι σε… ελλειψη τόσο από το κράτος όσο και γενικότερα από όλη την κοινωνία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Παππάς δείχνει τον δρόμο που όλοι πρέπει να ακολουθήσουν όλοι και ανεξάρτητα αν κάποιος τον συμπαθεί ή όχι εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, δεν μπορεί να μην του βγάλει το καπέλο για το κοινωνικό του πρόσωπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.