ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Aνανέωση διπλώματος – Θα πονέσει η τσέπη μας: Αυτό είναι το σοκαριστικό ποσό που πρέπει να πληρώσουμε

Ανανέωση διπλώματος: Όχι, δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στα ποσά...

Aνανέωση διπλώματος - Θα πονέσει η τσέπη μας: Αυτό είναι το σοκαριστικό ποσό που πρέπει να πληρώσουμε

Ανανέωση διπλώματος: Υπάρχουν δύο κατηγορίες οδηγών στη χώρα μας: αυτοί που πρόλαβαν, προ αμνημονεύτων χρόνων, κι έβγαλαν το θρυλικό ροζ δίπλωμα όπως αυτό στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου κι εκείνοι που απέκτησαν για πρώτη φορά άδεια οδήγησης μετά το 2013, που πήραν την πλαστική κάρτα.

Ανεξαρτήτως του σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκει κάποιος, ωστόσο, αυτό που δεν αλλάζει είναι πως θα πληρώσει τον κούκο αηδόνι όταν έρθει η («αποφράδα», κατά πώς φαίνεται) στιγμή ν’ ανανεώσει το δίπλωμά του.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, πολύ απλά, το παράβολο φτάνει τα 128 (και ολογράφως: εκατόν είκοσι οχτώ!) ευρώ- ένα πόσο διόλου ευκαταφρόνητο, δηλαδή.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ακόμα καλύτερο; Θα πρέπει να περάσουμε άπαντες ξανά από γιατρούς, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ανανέωση δε γίνεται.

Θυμίζουμε πως οι τρέχουσες πλαστικές κάρτες (αυτές που εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 2013 από τις Διευθύνσεις Μεταφορών) έχουν ισχύ έως και τα τέλη του 2028, ενώ το παλαιό ροζ χάρτινο τρίπτυχο δίπλωμα ισχύει έως και τις 19 Ιανουαρίου του 2033.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.