ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Ρούμπεν – Το παλεύει για Βόλο

Παναθηναϊκός: Ο Ρούμπεν Πέρεθ ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Βόλο. Έτοιμος ο Ιωαννίδης, το παλεύει ο Κουρμπέλης.

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Ρούμπεν - Το παλεύει για Βόλο

Παναθηναϊκός: Ένα απρόοπτο προέκυψε στο τριφύλλι ενόψει της αναμέτρησης  με τον Βόλο. Ο Ρούμπεν Πέρεθ ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο έχει πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την ίδια στιγμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τόσο τον Κουρμπέλη όσο και τον Ιωαννίδη να προπονούνται. Ο Έλληνας φορ θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ και ο Κουρμπέλης αυτή τη στιγμή έχει αρκετές πιθανότητες.

Αύριο και μεθαύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει τα τελικά του πλάνα για την ενδεκάδα της αναμέτρησης της Πέμπτης, η οποία φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πράσινους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως δείχνουν τα πράγματα ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Κάτι τέτοιο αναμένεται όπως είπαμε να ξεκαθαρίσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις που θα κάνει το τριφύλλι.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τον Βόλο ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προπονηθεί άλλες δύο φορές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πλέον οι πράσινοι δεν υπολογίζουν για τουλάχιστον τρεις μήνες  τον Φρόκου, αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν τους Αϊτόρ, Φρόκου και τον Τρουγιέ. Οι τρεις τελευταίοι έχουν υποστεί ρήξη χιαστού από τα μισά του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος όντας οι μεγάλοι άτυχοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...