ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Tokyo του Casa de Papel σε «καυτές» φωτογραφίες στο Instagram

H Ούρσουλα Κορμπερό, γνωστή και ως Tokyo του Casa de Papel, τρέλανε τους followers της.

Η Tokyo του Casa de Papel σε «καυτές» φωτογραφίες στο Instagram

Το Casa de Papel ολοκληρώθηκε πέρσι, αλλά η Ούρσουλα Κορμπερό δεν αφήνει σε ησυχία τους fans της. Η Ισπανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της Tokyo, ανέβασε μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram συγκεντρώνοντας αμέτρητα likes και αποθεωτικά σχόλια.

H 33χρονη Κορμπερό έχει ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε δύο νέες παραγωγές του Netflix, μία ταινία με τίτλο «Lift» στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Κέβιν Χαρτ και ο Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, αλλά και σε μια νέα ισπανική μίνι σειρά με τίτλο «El cuerpo en llamas», που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Δείτε και παλαιότερες αναρτήσεις της:

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

καυτές» φωτογραφίες" addthis:description="H Ούρσουλα Κορμπερό, γνωστή και ως Tokyo του Casa de Papel, τρέλανε τους followers της." data-url="https://www.sport-fm.gr/article/NEXT/i-Tokyo-tou-Casa-de-Papel-se-kautes-fwtografies/4344519" data-title="Η Tokyo του Casa de Papel σε «καυτές» φωτογραφίες στο Instagram" data-description="H Ούρσουλα Κορμπερό, γνωστή και ως Tokyo του Casa de Papel, τρέλανε τους followers της.">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.