ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ολόκληρη παρουσίαση για το μέλλον του ΟΑΚΑ, αλλά μόλις δύο λέξεις για την παραχώρηση του κλειστού(vid)

Η κυβέρνηση μπορεί να παρουσίασε σήμερα το τι θα γίνει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ωστόσο η αναφορά στον Παναθηναϊκό και το μέλλον του κλειστού ήταν το λιγότερο λειψή.

Ολόκληρη παρουσίαση για το μέλλον του ΟΑΚΑ, αλλά μόλις δύο λέξεις για την παραχώρηση του κλειστού(vid)

Τίποτα καινούργιο δεν μάθαμε ,από τη σημερινή παρουσίαση του Λευτέρη Αυγενάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΟΑΚΑ για την αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αναφορικά με την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

Ήταν μάλιστα το μοναδικό ζήτημα που στις μακέτες εμφανίστηκε ότι βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία επεξεργασίας με την επιγραφή «Παραχώρηση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός του κλειστού γηπέδου μπάσκετ: Σε εξέλιξη».

Γίνεται σαφές ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να κωλυσιεργεί και είναι άγνωστο το πότε θα πέσουν οι τελικές υπογραφές, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και που με βάση τα χρονοδιαγράμματα το κλειστό του ΟΑΚΑ θα έπρεπε να έχει αλλάξει ήδη χέρια. Το τι ακριβώς συμβαίνει το γνωρίζει μόνο η κυβέρνηση και ο Αυγενάκης, με τον Παναθηναϊκό να έχει εκφράσει προσφάτως τις ανησυχίες του.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, η παρουσίαση για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινητών περιλάμβανε μία πανηγυρική ομιλία του Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εστίασε στις εργασίες που θα γίνουν στο κολυμβητήριο και στα γήπεδα τένις.

Όπως και να έχει το θέμα θα πρέπει κανονικά να προχωρήσει άμεσα, με τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει ότι ήταν απαραίτητο και πλέον το ζήτημα είναι στα χέρια των κυβερνώντων. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.