ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι οι Κουρμπέλης και Ιωαννίδης – Πιθανή η παρουσία του Ρούμπεν στο ματς με Βόλο

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο, με μοναδική απώλεια τον Ρούμπεν, ο οποίος έχει πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή.

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι οι Κουρμπέλης και Ιωαννίδης - Πιθανή η παρουσία του Ρούμπεν στο ματς με Βόλο

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο συνέχισε σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Τόσο ο Ιωαννίδης όσο και ο Κουρμπέλης προπονήθηκαν κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Μοναδική απουσία αυτή του Ρούμπεν, που όμως διατηρεί πιθανότητες για να είναι έτοιμος να βοηθήσει το τριφύλλι την Πέμπτη.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά ξεκινώντας με προθέρμανση και συνεχίζοντας με rondo και παιχνίδι με μπάλα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας και οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (17.30).

Απ’ την προπόνηση της Τρίτης απουσίασε ξανά ο Ρουμπέν λόγω ίωσης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo και παιχνίδι με μπάλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.