ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Γραμμός στο P24 για τον Διακογιάννη: «Ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που αγάπησε τον Παναθηναϊκό»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Χάρης Γραμμός, μιλάει στο Panathinaikos24.gr για τον Γιάννη Διακογιάννη που έφυγε από την ζωή σήμερα. Η αγάπη του θρύλου της δημοσιογραφίας για το τριφύλλι, τα ταξίδια με τον Παναθηναϊκό και οι συμβουλές του στους παίκτες στην πορεία για το Γουέμπλεϊ.

Γραμμός στο P24 για τον Διακογιάννη: «Ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που αγάπησε τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο Panathinaikos24.gr

«Ο Γιάννης Διακογιάννης ήταν πραγματικά ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πάντα καλοσυνάτος και μιλούσε τόσο όμορφα. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το πόσο δίπλα μας ήταν στην πορεία που κάναμε για τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Μας έδινε συνεχώς συμβουλές και μπορώ να σου πω ότι μας βοήθησε πάρα πολύ.

Οι περιγραφές από την άλλη ήταν πραγματικά συγκλονιστικές και πραγματικά δεν θα ξεχάσω ποτέ το πως περιέγραψε το γκολ που του Καμάρα με το οποίο κάναμε το 3-0 και πήραμε την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Όλα αυτά εχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων.

Θεωρώ ότι είναι από τους μεγαλύτερους αν όχι ο μεγαλύτερος δημοσιογράφος. Έφυγε γεμάτος ημερών και πιστεύω με μεγάλες χαρές αλλά και λύπες από το επάγγελμα του».

Για τι του έχει μείνει χαραγμένο από τον Διακογιάννη:

«Σε όλα τα ταξίδια ήταν κοντά μας. Ηταν ένα μέλος της ομάδας και συζητούσε πολλές ώρες με τον Πούσκας. Εμάς μας έδινε τις συμβουλές του πιο πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας και όχι τόσο για τεχνικά ζητήματα. Εκτός από την δημοσιογραφία είχε και πάθος με το κάπνισμα.

Πάντα άναβε ένα τσιγάρο όταν καθόμασταν να μιλήσουμε. Πάθος είχε και με τον αθλητισμό ενώ και τον Παναθηναϊκό τον ακολουθούσε παντού και την αγάπησε την ομάδα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήταν δίκαιος απέναντι σε όλες τις ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν η αδυναμία του. Ηταν Παναθηναϊκός.

Αυτό επίσης που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το πόσο πολύ μας μιλούσε για την γυναίκα του, την οποία αγαπούσε πάρα πολύ. Όταν μιλούσε για την Βαρβάρα γελούσαν τα μάτια, αλλά και βέβαια και για την Ρίκα Βαγιάνη, που υπεραγαπούσε. Ήταν από τα λίγα πράγματα που συζήταγε τόσο πολύ όταν βρισκόμασταν».

Για το πως θα τον θυμάται ο κόσμος: «Στον κόσμο θα μείνει αυτό που λέμε: «η φωνή του Διακογιάννη, η οποία φυσικά είναι αξεπέραστη. Πιστεύω μέχρι σήμερα δεν έχει βγει κάποιος άλλος δημοσιογράφος που να μπορεί να τον ξεπεράσει. Μην ξεχνάμε ότι έχει γίνει και τραγούδι. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα ο κόσμος να σε θυμάται με τις καλύτερες εντυπώσεις.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ