ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ιταλία: Συνετρίβη μαχητικό Eurofighter στη Σικελία

Ένα μαχητικό Eurofighter εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στη Σικελία και τελικά συνετρίβη.

Ιταλία: Συνετρίβη μαχητικό Eurofighter στη Σικελία

Ένα μαχητικό Eurofighter εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στη Σικελία και τελικά συνετρίβη.

Όπως μεταδίδει η La Repubblica ένα μαχητικό Eurofighter από την 37η πτέρυγα συνετρίβη πέντε μίλια από τη βάση ενώ ξεκινούσε τη διαδικασία προσέγγισης για να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Τράπανι. Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πιλότος βρέθηκε ζωντανός, αλλά τελικά αγνοείται και γίνεται μεγάλη έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό του.

Ο συναγερμός σήμανε στις 7 ώρα Ελλάδας με το αεροδρόμιο του Τράπανι να κλείνει τις πτήσεις για τα επιβατικά αεροσκάφη. Μάλιστα η πτήση Dat από την Pantelleria, η οποία επρόκειτο να προσγειωθεί στο Μπίργκι μετά τις 7 το απόγευμα, κατευθύνθηκε Παλέρμο.

Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια»
Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» 959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άμεσα απογειώθηκε ελικόπτερο του τμήματος 82 Σαρ για να συντονίσει τις έρευνες από ψηλά, ενώ στο σημείο της συντριβής έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες, ασθενοφόρα και άλλα μέσα για βοήθεια.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.