ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Ήταν ευκαιρία για εμάς απόψε – Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς»

Στην ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός να πάρει το ματς κόντρα στη Βαλένθια, στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ράντονιτς: «Ήταν ευκαιρία για εμάς απόψε - Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς»

Στην ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός να πάρει το ματς κόντρα στη Βαλένθια, στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ξεκίνημα στο παιχνίδι ήταν καλό μπορώ να πω. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη και στο δεύτερο ημίχρονο επίσης η Βαλένθια έπαιξε πολύ καλά και εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση.

Στην τέταρτη παίξαμε καλά είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη με ένα σουτ και ένα ριμπάουντ. Ήταν ευκαιρία για εμάς. Θέλω να πω κάτι για τον κόσμο που ήταν εκπληκτικός και μας βοήθησε και πάλι πολύ και μας στήριξε».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.