ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εύα Καϊλή – Κόντρα σε όλους: Ο μοναδικός που συνεχίζει να την στηρίζει μετά τις αποκαλύψεις

Εύα Καϊλή:ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έχουν διαγράψει την Εύα Καϊλή, όμως υπάρχει ακόμη ένας πολιτικός που συνεχίζει να τη στηρίζει!

Εύα Καϊλή - Κόντρα σε όλους: Ο μοναδικός που συνεχίζει να την στηρίζει μετά τις αποκαλύψεις

Εύα Καϊλή:ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έχουν διαγράψει την Εύα Καϊλή, όμως υπάρχει ακόμη ένας πολιτικός που συνεχίζει να τη στηρίζει!

Αντιμέτωπη με τη βελγική δικαιοσύνη είναι η Εύα Καϊλή για την εμπλοκή της στο Κατάρ  – Gate. Η προέλευση των χαρτονομισμάτων που βρέθηκαν στο σπίτια της Εύας Καϊλή και του Αντόνιο Παντζέρι, αλλά και στην κατοχή του πατέρα της Ελληνίδας πολιτικού, μπορούν να δείξουν σε σημαντικό βαθμό τη λεγόμενη διαδρομή των χρημάτων.

Η Εύα Καϊλή απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αλλά και από τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές. Τελευταία ήταν η ψηφοφορία για να καθαιρεθεί από τη θέση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παρά το σκάνδαλο, μόνο ένας ευρωβουλευτής ψήφισε υπέρ της για να μην καθαιρεθεί.
Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.