ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα με Βόλο

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του τριφυλλιού για την αναμέτρηση με τον Βόλο, με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει τα τελικά του πλάνα.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα με Βόλο

Παναθηναϊκός: Από την προηγούμενη εβδομάδα το τριφύλλι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση με τον Βόλο για τις 16 του Κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη στις 17:30 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση αυτή και φαίνεται να έχει καταλήξει στους περισσότερους από τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα. Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα πριν από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, επίσημο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάνει ο Γιούρι Λοντίγκιν, στην άμυνα επρόκειτο να αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Κώτσιρας ενώ στο κέντρο θα είναι όπως ολα δείχνουν οι Τσόκαϊ, Τσέριν και Μπερνάρ ενώ μενει να δούμε αν ο Ρούμπεν θα είναι καλά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την επίθεση στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Βέρμπιτς, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα τον Ιανουάριο, που θα γίνει ο επαναληπτικός με τον Βόλο θα είναι πολύ πιο πιεσμένο και οι πράσινοι δεν θέλουν να έχουν και τον… βραχνά του Κυπέλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...