ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ασταμάτητο το Wednesday του Netflix: Μόλις έσπασε νέο τεράστιο ρεκόρ

Μόλις πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως το Wednesday διαγράφει εξαιρετική πορεία από τη στιγμή που έκανε την πρεμιέρα του στο Netflix και ήταν κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ του DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Ασταμάτητο το Wednesday του Netflix: Μόλις έσπασε νέο τεράστιο ρεκόρ

Τελικά, το σόου του Tim Burton συνεχίζει να είναι viral και τα κατάφερε!

Συγκεκριμένα, η μια επιτυχία φαίνεται πως διαδέχεται την άλλη στο Netflix, αφού όπως ανακοίνωσε μόλις η υπηρεσία, το Wednesday κατάφερε μέσα στην τρίτη του εβδομάδα να σπάσει ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 1 δισεκατομμύριο ώρες τηλεθέασης. Κάπως έτσι έριξε το Monster: The Jeffrey Dahmer Story στην τρίτη θέση, για να γίνει η δεύτερη πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά που έχει υπάρξει ποτέ στο Netflix.

Πλέον, η επίσημη κατάταξη για τις ώρες τηλεθέασης μέσα στις πρώτες 28 ημέρες από την πρεμιέρα μιας τηλεοπτικής σειράς διαμορφώνεται ως εξής:

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνολικά, η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη ρεκόρ για το Netflix, με τη μια viral σειρά να διαδέχεται την άλλη. Από το Stranger Things 4 που ισοπέδωσε όλα τα ρεκόρ, μέχρι το Wednesday και το Dahmer, η υπηρεσία κατάφερε να κολλήσει τους συνδρομητές της στις οθόνες για αμέτρητες ώρες.

Λίγα λόγια για το Wednesday

H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix και στην Ελλάδα, σπάζοντας το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε το Stranger Things 4.

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των ’90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το “Wednesday”, μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το “Wednesday”, με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton.

Πηγή: unboxholics.com

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...