ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τσίπρας: “Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη – Δε θα επέλεγα Λεωφόρο γιατί δεν είναι ρεαλιστικό”

Σε αρκετά θέματα του αγαπημένου του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους betarades.

Τσίπρας:

Σε αρκετά θέματα του αγαπημένου του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους betarades.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για αρκετή ώρα στο κανάλι και… θυμήθηκε τη φράση “κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη” από το περίφημο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Επίσης, αναφέρθηκε σε ένδοξες ευρωπαϊκές πορείες του τριφυλλιού, ενώ στο δίλημμα Βοτανικός ή Λεωφόρος, τάχθηκε υπέρ του Βοτανικού, τονίζοντας ότι δεν είναι ρεαλιστικό ένα σύγχρονο και πιο μεγάλο γήπεδο στη θέση του “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics)
Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics) 17.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ