ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός για Κώστα Αντετοκούνμπο!

Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία υπάρχει για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Παναθηναϊκός για Κώστα Αντετοκούνμπο!

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται να βρίσκεται ο Κώστας Αντετοκούνμπο σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου αλλά και έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών.

Για την ακρίβεια όπως τονίζεται αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα απλό ενδιαφέρον και τίποτα παραπάνω, ωστόσο δεν είναι απίθανο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να μετουσιωθεί σε κάτι πιο απτό.

Η υπόθεση είναι ανοιχτή με τη Φενέρ να έχει σαφές προβάδισμα από χθες καθώς κατέθεσε και καλή οικονομική πρόταση αλλά έχει και ένα επιπλέον αβαντάζ: Τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής που παρέχει λόγω των τραυματισμών.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη δεν υπάρχει κάποια τέτοια εγγύηση από το τριφύλλι, ωστόσο ο παίκτης ξέρει ότι στον Παναθηναϊκό μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.