ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερνάντες: «Βγάλαμε αντίδραση – Εξαιρετικός γι΄ ακόμα μια φορά ο κόσμος μας»!

Όλα όσα δήλωσε ο Φερνάντο Ερνάντες, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στη Μπέργκεν.

Ερνάντες: «Βγάλαμε αντίδραση - Εξαιρετικός γι΄ ακόμα μια φορά ο κόσμος μας»!

Ο Φερνάντο Ερνάντες ήταν περιχαρής για τη νίκη και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά και μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μπέργκεν, επεσήμανε πως οι «πράσινοι» έβγαλαν την αντίδραση που έπρεπε και στοχεύουν ακόμα υψηλότερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε σήμερα και πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Βγάλαμε αντίδραση αγωνιστική καθώς προερχόμασταν από μια ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως σήμερα ήμασταν καλοί και πήγαμε στα προημιτελικά. Ο κόσμος για ακόμα μια φορά ήταν εξαιρετικός και μας στήριξε για να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.