ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ξεχωρίζει στη Volley League o Ερνάντες

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους που διεκδικεί φέτος και ο Φερνάντο Ερνάντες ξεχωρίζει στις στατιστικές κατηγορίες.

Παναθηναϊκός: Ξεχωρίζει στη Volley League o Ερνάντες

Ξεχωριστή θέση έχει στις στατιστικές κατηγορίες της Volley League Ανδρών ο Φερνάντο Ερνάντες. Ο Κουβανός άσος του «τριφυλλιού» είναι ο καλύτερος σκόρερ με βαθμολογία 7,2, είναι ο καλύτερος σέρβερ με βαθμολογία 1,2 και ο καλύτερος διαγώνιος με Index 0.54162.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Πετρέα είναι ο 3ος καλύτερος κεντρικός με Index 0.48065, ενώ ο Γίρι Κόβαρ είναι 3ος καλύτερος ακραίος με Index 0.30964.

Επιπλέον ο Λούκας Ρανγκέλ είναι ο 8ος καλύτερος κεντρικός με Index0.43421 και ο Άξελ Γιάκομπσεν είναι 9ος πασαδόρος με 41.18%.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Φράγκο είναι 13ος καλύτερος ακραίος με  Index 0.25148 και ο Δημήτρης Ζήσης κατέχει την ίδια θέση στο λίμπερο με Index 0.44129.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...