ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στο Βουκουρέστι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στο Βουκουρέστι

Το Μουντιάλ 2022 οδεύει προς το τέλος του, με το ζευγάρι του μεγάλου τελικού να είναι γνωστό από χθες Τετάρτη (14/12). Στο πρόγραμμα υπάρχουν σήμερα Πέμπτη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για πάμε στοίχημα και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Ρουμανίας, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να τη δούμε. 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Στην “Arena Nationala” η Στεάουα υποδέχεται την Κλουζ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική. Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν ακόμη μια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησαν με 2-0 της Τσίντια Ταργκόβιτσε εκτός έδρας, φτάνοντας έτσι τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η Κλουζ βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μποτοσάνι, ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, συνολικά συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και περιμένουμε ότι θα γίνει ένα ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν. Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90, σενάριο που επιβεβαιώθηκε στα εννέα τελευταία εντός έδρας ματς της Στεάουα στο πρωτάθλημα. 

Δείτε την ανάλυση της αναμέτρησης Στεάουα Βουκουρεστίου – Κλουζ μαζί με όλων των υπόλοιπων σημερινών αγώνων στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE