ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Μπαλάρα με χόρτο μαγικό και πρόκριση!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την εντυπωσιακή επιστροφή στα επίσημα παιχνίδια με το 3-0 επί του Βόλου και την μπαλάρα, που έπαιξε.

Μπαλάρα με χόρτο μαγικό και πρόκριση!

Τι και αν είχε διακοπή ένα μήνα από επίσημα παιχνίδια. Τι και αν ο Βόλος αποφάσισε να μην παίξει ανοιχτά, αλλά με πέντε αμυντικούς, τι και αν η ίωση μετά τον Ρούμπεν, χτύπησε και τον Τσόκαι.

Τίποτα δεν επηρέασε τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πριν ένα μήνα και ακόμα καλύτερα.

Διότι η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν μία από τις καλύτερες φετινές στην Λεωφόρο και έχει εξήγηση. Την εντυπωσιακή απόδοση τόσο του Βέρμπιτς και του Μπερνάρ, που με την δουλειά στην διακοπή και τα φιλικά βρήκαν ρόλους και μπήκαν στους αυτοματισμούς της ομάδας και…χάθηκε η μπάλα.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το εργάσιμο της ημέρας στέρησε από αρκετό κόσμο της ομάδας είτε να έρθει στην Λεωφόρο, είτε να την δει από την τηλεόραση.

Αυτοί που δεν είδαν την ομάδα απόψε έχασαν. Ο Βέρμπιτς τυπικά ήταν αριστερό εξτρέμ, αλλά έπαιζε πιο μέσα και είτε τον έκοβαν με φάουλ, είτε μοίραζε ασίστ όπως στο γκολ του Σπόραρ, είτε έκανε σουτάρες, όπως στο γκολ, που πέτυχε. Ο Βέρμπιτς θύμισε τον Βέρμπιτς, που ξέρουμε, είχε καλές συνεργασίες και με Μπερνάρ και με Παλάσιος και με Σπόραρ και φαίνεται, ότι θα είναι μεγάλη δύναμη για τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο γύρο.

Ο Μπερνάρ ήταν βραζιλιάνος, έβγαζε κάθετες για πλάκα, έκανε ντρίμπλες, που ξεσήκωναν τον κόσμο ακόμα και στα τελευταία λεπτά του αγώνα έτρεχε για να πρεσάρει και να κλέψει μπάλες. Έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ και έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην ομάδα.

Ο Σπόραρ πάλι σκόραρε. Θα μπορούσε να βάλει και άλλο γκολ, αλλά ο Κότνικ τον εμπόδισε. Ο Σλοβένος φορ έκανε με τις κινήσεις του άνω-κάτω την ομάδα του Βόλου και έδειξε γιατί κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσέριν ο τρίτος Σλοβένος της παρέας σκόραρε και αυτός σε μία Σλοβένικη βραδιά για τον Παναθηναϊκό. Και ο Τσέριν έκανε ένα υπέροχο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κοντά σε αυτούς ένας Κώτσιρας σεληνιασμένος με συνεχόμενες μπούκες, που δημιουργούσαν προβλήματα στην άμυνα του Βόλου και θα μπορούσε να σκοράρει. Ο Παλάσιος είχε και αυτός καλές στιγμές, ενώ ο Ρούμπεν με μία προπόνηση λόγω ίωσης ήταν και πάλι εγκέφαλος και έδειξε πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την ομάδα και πόσο επαγγελματίας είναι.

Έτσι ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-0 θα μπορούσε να βάλει και τέσσερα και πέντε, αλλά από ένα σημείο και μετά ο Γιοβάνοβιτς έδωσε χρόνο και σε παίκτες, που δεν παίζουν πολύ, διότι θα τους χρειαστεί στο πρωτάθλημα και χρειάζονται ρυθμό.

Η Λεωφόρος σηκώθηκε στο πόδι βλέποντας μπαλάρα από τους παίκτες και μαζί τους στο τέλος είπε το «χόρτο μαγικό».

Η ρεβάνς θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και θα μπορεί ο Γιοβάνοβτς να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς σε μία εβδομάδα δύσκολη που θα έχει εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.