ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Μάαστριχτ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Μάαστριχτ

Παρασκευή (16/12) σήμερα, και βρισκόμαστε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 της Κυριακής! Δράση υπάρχει σε πρωταθλήματα της Ευρώπης και από εκεί έρχονται τα προγνωστικά στοίχημα, με επιλογή που έχει αξία. Πάμε μια βόλτα από την Ολλανδία και τη β’ κατηγορία της, με μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την αναμέτρηση Τέλσταρ – Μάαστριχτ.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Την πρώτη της νίκη έπειτα από δύο μήνες σημείωσε η Τέλσταρ την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με 1-0 επί της Ντεν Μπος. Πριν από αυτό, είχε απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε προηγούμενα ματς της. Με το αποτέλεσμα αυτό πλησίασε την οχτάδα. Στα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το Under 2.5.

Η Μάαστριχτ, από την άλλη, αποτελεί την έκπληξη της φετινής χρονιάς, καθώς είναι στην 3η θέση. Τελευταία υπέστη ήττα με 2-1 από τη Φένλο, δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, και η διαφορά από τη 2η Τσβόλε αυξήθηκε. Τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της έληξαν με N/G. Θέλει πάσει θυσία να μη χάσει τρίτη σερί φορά εκτός η Μάαστριχτ, απέναντι σε μια Τέλσταρ που παίζει πιο “κλειστά”. Τον πρώτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι, θα επιλέξουμε το X2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 2.20.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρου για ταμείο στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.