ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Το ταξίδι συνεχίζεται. Πάμε»!

Ο Μπαρτ Σενκενφελντ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Σένκεφελντ: «Το ταξίδι συνεχίζεται. Πάμε»!

Ο Μπαρτ Σενκενφελντ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα socia media, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται από το 2019 στον Παναθηναϊκό, λίγα λεπτά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την χαρά του για την επέκταση της συνεργασίας τους!

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Σπύρο Βλάχο απ’ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον συνεργάτη του, Στέφαν, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανανέωσης του συμβολαίου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι ευτυχισμένος που θα μείνω για αλλά 2 χρόνια με αυτόν το μεγάλο σύλλογο! Το ταξίδι συνεχίζεται, Πάμε! Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Στέφαν και τον Σπύρο»!

View this post on Instagram

A post shared by B.S. (@bartschenkeveld)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.