ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Είναι αυτό το ωραιότερο γκολ στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού; (vid)

Αναμαφίβολα, πρόκειται από τα πιο εντυπωσιακά γκολ που έχει πετύχει ποτέ το τριφύλλι.

Είναι αυτό το ωραιότερο γκολ στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού; (vid)

Σεζόν, 1999-00. Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα είναι εντυπωσιακός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Παναχαϊκή. Οι “πράσινοι”, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, επικρατούν 7-1 των Πατρινών και ο κόσμος… τρίβει τα μάτια του με την μπάλα που βλέπει από τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Γιάννης Γκούμας πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ενα γκολ, που κατά πολλούς, είναι το ωραιότερο, το πιο θεαματικό στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Σέντρα του Χένρικσεν, βολ πλανέ από τον Ελληνα αμυντικό και η μπάλα στα δίχτυα. Απόλαυση!

Δείτε το

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ