ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δυνατός Παναθηναϊκός και σήμερα στο ΣΕΦ!

Το τμήμα μποξ του «τριφυλλιού» είχε σήμερα οκτώ προκρίσεις και πέντε αποκλεισμούς με δύο «εμφύλιους» κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο Νέο Φάληρο.

Δυνατός Παναθηναϊκός και σήμερα στο ΣΕΦ!
Το τμήμα μποξ του «τριφυλλιού» είχε σήμερα οκτώ προκρίσεις και πέντε αποκλεισμούς με δύο «εμφύλιους» κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο Νέο Φάληρο.
Γεμάτη «μάχες» ήταν η σημερινή μέρα για το πυγμαχικό τμήμα του «τριφυλλιού» που έκλεισε με θετικό πρόσημο και συνεχίζει επιτυχημένα την παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.Ο Αντώνης Κοντοδήμος έχασε στα σημεία από τον Αντώνη Κουλούρη του Αίολου στην κατηγορία των 63,5 κιλών ενώ στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Παππάς επικράτησε του Δημήτρη Αθανασίου της Παναχαϊκής.Σε ότι αφορά τον Φώτη Μποζιό νίκησε τον Θανάση Δρούτσα της ΑΕΚ στα 86 κιλά ενώ στην ίδια κατηγορία ο Κεντροθανάσης επικράτηση στον πράσινο εμφύλιο κόντρα στον Παπανικολάου.

Στα 71 κιλά ο Γιώργος Νταντάμης λύγισε τον Αλέξανδρο Μαστρογιαννάκο του Αγίου Δημητρίου ενώ στον άλλο τρίφυλλο εμφύλιο ο Μιχάλης Χσιώτης νίκησε τον Απόστολο Καραϊσκο.

Ακόμα ο Θοδωρής Ριτζάκης ήταν νικητής στα 71 κιλά κόντρα στον Λουκά Δουβαρά του Περσέα ενώ ο Ιάσων Σωτηρόπουλος νίκησε τον Κώστα Κατσαίτη της Άμυνας Πατρών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Ιορδανίδη λύγισε από τον Μακρυλάκη του Ολυμπιακού στα 75 κιλά  ενώ ο Ιακωβάκης ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε στα 80 κιλά.

Τέλος, στα 75 κιλά ο Σωτήρης Πανάγου πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Χαράλαμπο Καραγιάννη του Ολυμπιακού. Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο στις 4μ.μ. και από πλευράς ΠΑΟ γίνονται οι εξής αγώνες

60 κ. Κώστας Σαρκίρης-Πένια Εστεμπάν (Ολυμπιακός)-Ημιτελικά

63,5 κ. Γιώργος Παππάς-Ανδρέας Κουλούρης (Αίολος)-Ημιτελικά

71 κ. Γιώργος Νταντάμης-Φίλιππος Καραμολέγκος (Φοίνιξ)-Προημιτελικά

71 κ. Μιχάλης Χασιώτης-Αναστάσιος Κοροβέσης (Περσέας)-Προημιτελικά

71κ. Θοδωρής Ροτζάκης-Παναγιώτης Ευμορφόπουλος (Άρης)-Προημιτελικά

75κ. Ιάσων Σωτηρόπουλος-Εμιλιάνο Ντρεκάι (ΠΟ Φαιάκων)-Προημιτελικά

75κ. Σωτήρης Πανάγου-Αλέξανδρος Οικονομάκης (Καστέλλα)-Προημιτελικά

86κ. Φώτης Μποζιός-Ερμογένης Σπύρου (Σπάρτακος)-Ημιτελικά

86κ. Φίλιππος Κεντροθανάσης-Οδυσσέας Τσακουρίδης (Ολυμπιακός)-Ημιτελικά

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.