ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κράτησε δυο παίκτες – κλειδιά προχωράει για τους επόμενους!

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Ρούμπεν - Σένκεφελντ και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Κράτησε δυο παίκτες - κλειδιά προχωράει για τους επόμενους!

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των ΡούμπενΣένκεφελντ και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Μόνο προς τη σωστή κατεύθυνση είναι οι δυο χθεσινές ειδήσεις για το τριφύλλι που αφορούσαν τις επεκτάσεις συμβολαίων με τους Ρούμπεν και Σένκεφελντ μέχρι το 2025. Κι αν για το Ισπανό χαφ ήταν αναμενόμενες οι υπογραφές, για τον Ολλανδό τα πάντα έγιναν αθόρυβα. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στην Αθήνα, αφού πρώτα ειδοποίησε ότι δέχονται την προσφορά της ομάδας και τα πάντα πήραν τον δρόμο τους. Ο “βράχος” της πράσινης άμυνας, που ήρθε στην Ελλάδα το 2019 και εξελίχθηκε σε έναν σπουδαίο στόπερ, θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και θα αποτελέσει έναν βασικό άξονα στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ρούμπεν, δε χρειάζονται πολλά λόγια. Αποκτήθηκε αθόρυβα πριν από δυο καλοκαίρια και κατάφερε με όλα όσα έκανε και κάνει μέσα στο γήπεδο να αγαπηθεί από τον κόσμο. Ο “εγκέφαλος” της μεσαίας γραμμής του “τριφυλλιού” θα συνεχίσει να καθοδηγεί το κέντρο της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια.

Οι “πράσινοι” κράτησαν στις τάξεις τους δυο ποδοσφαιριστές – κλειδιά. Διατηρούν τον κορμό τους και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια με τις υπόλοιπες ανανεώσεις. Αναφερόμαστε, φυσικά, στους Αϊτόρ, Κουρμπέλη και όχι μόνο. Το βάρος, πλέον, πέφτει εκεί και σύντομα θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.