ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολο τρίποντο για το τριφύλλι στην Σκύδρα

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε με 3-0 στην Σκύδρα, παρότι δεν είχε τον Ρανγκέλ διαθέσιμο.

Εύκολο τρίποντο για το τριφύλλι στην Σκύδρα

To ματς Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Γιάκομπσεν στην πάσα, Πετρέα και Μπάση κεντρικούς, Φράγκο και Κόβαρ ως ακραίους, τον Ερνάντεζ ως διαγώνιο και τον Ζήση ως λίμπερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο πρώτο σετ με μεγάλο ενθουσιασμό και προηγήθηκαν με 6-4. Αμέσως ο Παναθηναϊκός βελτίωσε το μπλοκ του και με πρωταγωνιστές του Κόβαρ και Μπάση έτρεξε σερί 5-0 και προηγήθηκε 6-9. Ο Αριστοτέλης Σκύδρας εκμεταλλευόμενος κάποιες αδυναμίες του «τριφυλλιού» στην υποδοχή ισοφάρισε εκ νέου σε 11-11, έχοντας ως κορυφαίο τον Τόρρες. Με άσσο του Κόβαρ και μπλοκ του Πετρέα οι «πράσινοι» μπήκαν στην τελική ευθεία του πρώτου προηγούμενοι με 17-20. Ο Ερνάντεζ με διαδοχικούς ασσους… καθάρισε το σετ, το οποίο πήρε ο Παναθηναϊκός με 21-25.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε φουριόζος και αφού προηγήθηκε με 2-6, στη συνέχεια έχοντας πρωταγωνιστές τους Μπάση, Κόβαρ και Ερνάντεζ διαμόρφωσε το 4-11. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και καμία αντίσταση στο δεύτερο σετ διατηρώντας την μεγάλη διαφορά του +7 που είχαν πάρει από νωρίς (11-18). Ο Ερνάντεζ ήταν αυτός που σημείωσε τον τελευταίο πόντο του δεύτερου σετ, διαμόρφωσε το 18-25 και το 0-2 στα σετ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αριστοτέλης έδειξε το ανταγωνιστικό του πρόσωπο στην αρχή του τρίτου σετ όπου και προηγήθηκε με 6-3 και 8-4. Ο Μπάσης πήγε στο σερβίς και ο κεντρικός του Παναθηναϊκού έκανε ξανά πολύ καλή δουλειά μειώνοντας με άσσο σε 10-9. Η απόδοση του «τριφυλλιού» συνέχισε την ανοδική της πορεία και έτσι ήρθε η ισοφάρισε 15-15, με πόντο του ανεβασμένου Κόβαρ. Ένα μονό μπλοκ του Πετρέα και ένας άσσος του Ερνάντεζ έβαλαν μπροστά τον Παναθηναϊκό με 19-21 σε πολύ κομβικό σημείο του σετ αλλά και του ματς. Οι «πράσινοι» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με 21-25 πήραν και το τρίτο σετ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 στα σετ.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 18-25, 21-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.