ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ήταν εύκολο, το έκανε ντέρμπι αλλά πήρε τελικά τη νίκη

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού κέρδιζε με 2-0 σετ το Μαρκόπουλο εΚτός έδρας, το ματς έγινε ντέρμπι (2-2), με το τριφύλλι να παίρνει το 5ο σετ και τη νίκη.

Ήταν εύκολο, το έκανε ντέρμπι αλλά πήρε τελικά τη νίκη

To ματς

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και ξέφυγε στο +5 (13-18), η ομάδα του Πασκουαλίνο, δε το έβαλε κάτι και επέστρεψε στο σετ με την Φιτζμόρις (20-23), ωστόσο Χατζηευστρατιάδου και Ανάε κλείδωσαν το 0-1 της ομάδας του Καλμαζίδη σε 24′ (21-25). Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε περίπατο για τους φιλοξενούμενους.

Όπως στο πρώτο σετ έτσι και στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 3-7, που έφερε εσπευσμένα το πρώτο τάιμ άουτ για το Μαρκόπουλο. Το «τριφύλλι» κυριαρχούσε στο δεύτερο σετ, κάτι που αποτυπώθηκε και στο σκορ, όταν η Ανάε έκανε το 4-12. Η ορεξάτη Γκρότες ανέβασε τη διαφορά στο σκορ στο +10 (6-16) και λίγο αργότερα τα «φίνα κορίτσια» έφτασαν στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 12-25.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως τα πράγματα εκεί που έδειχναν μία ξεκούραστη νίκη για τον Παναθηναϊκό και 3-0, πριν τη σπουδαία ρεβάνς με τη Ναντ για τους «32» του Challenge Cup, πήραν απρόσμενη τροπή για τις πρωταθλήτριες. Η Φιτζμόρις (29 πόντους, πρώτη σκόρερ του ματς), έκανε το ματς της ζωής της και με συμπαραστάτριες τις Καλαταρίδου (17π.), Σπανάκη (13π.) το Μαρκόπουλο σε μία ώρα γύρισε το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι όπως και πέρσι κατάφεραν να πάνε το ματς από 0-2 πίσω στο tie break, αφού κατέκτησαν δύο σετ με το ίδιο σκορ (26-24). Στο σπουδαίο φινάλε το Μαρκόπουλο έφτασε μία ανάσα από την ολική ανατροπή, καθώς προηγείτο με 8-3 στο tie break, όμως η τρομερη Ανάε με σπουδαίες επιθέσεις γύρισε το παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό 13-15 και τους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Τα σετ: 21-25, 12-25, 26-24, 26-24,13-15

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.