ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεγάλο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ με 10-6

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 10-6 στον Άλιμο και πέτυχε μια ακόμα σημαντική νίκη φέτος.

Μεγάλο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ με 10-6

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και το πρώτο οκτάλεπτο όπου το σκορ έληξε ισόπαλο με 1-1 ωστόσο στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός αποφάισε να βάλει τις βάσεις της νίκης και πήρε προβάδισμα με 3-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη συνέχισαν και έβρισκαν με μεθοδικότητα τα αντίπαλα δίχτυα και η λήξη του τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 6-9.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» με πολύ καλή άμυνα έκαναν άριστει διαχείειση του αποτελέσματος και τελικά πήραν το διπλό με 10-6. Πρωταγωνιστής από τους «πράσινους» ήταν ο Χ.Σιαμάς που πέτυχε τρία τέρματα ενώ τον ακολούθησαν στο βάρος του σκοραρίσματος οι Αλβέρτης και Δερμιτζάκης που πέτυχαν από δύο.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Αβαγιανός, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης, Παπάκος, Στελλάτος 2, Αράγια 2, Νατσούλης, Χαιρόπουλος, Ζαχόπουλος, Σάββιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π.1, Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Σιαμάς Χ. 3, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Πολυχρονόπουλος και Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.