ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνει Ιωνικό ο Βέρμπιτς, κάνει αγώνα δρόμου ο Σένκεφελντ!

Προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια!

Χάνει Ιωνικό ο Βέρμπιτς, κάνει αγώνα δρόμου ο Σένκεφελντ!

Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής, εκτός έμειναν ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τενοντίτιδα στη γάμπα του δεξιού ποδιού και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο. Ο Αυστραλός στόπερ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ιωνικό, ενώ ο Σλοβένος θα μείνει εκτός.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 3.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.