ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μέτρα προστασίας και self test στις γιορτές

Σημαντική αύξηση στις λοιμώξεις αναπνευστικού – Μέτρα προστασίας και self test στις γιορτές

Μέτρα προστασίας και self test στις γιορτές

Αυξητική τάση καταγράφουν οι υγειονομικές Αρχές της Ελλάδας στη διασπορά της εποχικής γρίπης και της λοίμωξης RSV, ενώ ξεκάθαρα σταθερή είναι η κυκλοφορία του SARS-CoV-2.

«Σε μία περίοδο φθινοπωρινή και αρχή χειμερινής μετά από τρία χρόνια δεν παρουσιάζεται έξαρση Covid-19. Είναι η πρώτη περίοδος που βλέπουμε ένα τέτοιο πρότυπο, δηλαδή δεν έχουμε αύξηση Covid-19 αλλά των υπόλοιπων λοιμώξεων του αναπνευστικού», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Δημήτρης Παρασκευής, αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.