ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Βασιλιάς του πλανήτη ο Μέσι στον τελικό του αιώνα!

Σε ένα τελικό που θα θυμόμαστε για δεκαετίες, η Αργεντινή κέρδισε στα πέναλτι 4-2 (3-3 παράταση) τη Γαλλία και έγινε για τρίτη φορά πρωταθλήτρια κόσμου!

Βασιλιάς του πλανήτη ο Μέσι στον τελικό του αιώνα!

Σε ένα τρομερό τελικό που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όλων, η Αργεντινή του τεράστιου Λιονέλ Μέσι επικράτησε στα πέναλτι (3-3 στην παράταση) της Γαλλίας του μυθικού Κιλιάν Εμπαπέ και έγινε για τρίτη φορά πρωταθλήτρια κόσμου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για την Αργεντινή που βρέθηκε να προηγείται με 2-0, ωστόσο στο δεύτερο μέρος και στο τελευταίο κομμάτι ενός σπουδαίου τελικού, ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε τις απαντήσεις και με δύο τέρματα ισοφάρισε 2-2 στέλνοντας τη σπουδαία αναμέτρηση σε ημίωρη παράταση.

Στην εξτρά μισή ώρα, η Αργεντινή με τον Μέσι πρωταγωνιστή να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά στον τελικό πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Εμπαπέ να απαντά και να κάνει χατ τρικ για το 3-3. Στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες έχασαν από μία μοναδική ευκαιρία για να βάλουν και τέταρτο γκολ, αλλά όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία, η Γαλλία παρά το γεγονός πως πήρε το προβάδισμα με τον Εμπαπέ, στάθηκε άτυχη στη συνέχεια, με τους Κομάν και Τσουαμενί να αστοχούν και τον Μοντιέλ να σκοράρει στο τελευταίο χτύπημα της διαδικασίας για το 4-2 που έστειλε στα ουράνια την ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE