ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Τρεις τραυματίες, ένας νεκρός

Απίστευτες σκηνές στη Νέα Σμύρνη με πυροβολισμούς σε καφετέρια με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως υπάρχουν τραυματίες αλλά και νεκρός.

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε καφετέρια - Τρεις τραυματίες, ένας νεκρός

Πανικός στη Νέα Σμύρνη καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε καφετέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost υπάρχει ένας νεκρός, ένας σοβαρά τραυματίας και τώρα πάει και τρίτο ασθενοφόρο να παραλάβει ένα άτομο ελαφρά τραυματία.

Ο νεκρός είναι άνδρας αλβανικής υπηκοότητας, έρευνες σε Nέα Σμύρνη και γύρω περιοχές. Η καφετέρια βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, στην οδό 25ης Μαρτίου. Μάλιστα, ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον χώρο.

Πηγή: Newpost.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.